Köpvillkor

För att få beställa ifrån Butik Östergårdens webshop måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

 

Betalning

Hos oss betalar du med "Klarna Checkout" villket innebär att du kan betala mot faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning (internetbank) ett säkert och enkelt sätt!

 

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Skulle det vara något du undrar över så maila oss på info@butikostergarden.se eller ring 0500-438349

 

Frakt och leverans

Vi levererar ditt paket fraktfritt om du handlar för över 500,- inom Sverige. Under 500,- debiteras 49,- Beställer du från utlandet tillkommer frakt på 90,-SEK. Varorna levereras med DHL.

Så snart du lagt din order hos oss bekräftar vi den och packar den för leverans. Har du lagt din order före kl.10.00 vardagar skickas den samma dag. Vårt mål är att  leverera inom 1-3 vardagar om inget annat anges. Är varan slut eller restad kontaktar vi dig per mail.

Du har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening av din beställning.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 150 kr. Det motsvarar våra kostnader det orsakar för att skicka och mottaga returen.

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man mottagit varan. Detta gäller dock inte underkläder och badkläder.

Du ansvarar för varan vid retur till oss. Det innebär att du ej får någon återbetalning om returen inte kommer fram till oss.

OBS! Du ombesörjer själv returen.

OBS! Om det har gått mer än 14 dagar från att ni hämtat ut och skickat tillbaka till oss så kommer vi att vända tillbaka paketet till dig och du blir debiterad via Klarna varans pris.

Varan ska vara oanvänd, i oskadat skick och väl förpackad. Du får naturligtvis prova plagget men tänk på att plagget inte byts om det finns sminkfläckar, deodorant eller dyl. Eventuella lappar och etiketter ska sitta kvar på plagget.

 

Byte

Kontakta oss på telefon 0500-438349 eller info@butikostergarden.se om du vill byta storlek . Detta så att vi kan kolla upp att storleken du vill byta till finns på lager och kan läggas undan tills vi får returen från dig.

Vi står för fraktkostnaden för det nya plagget som du byter storlek till.

 

Reklamation

Om du skall reklamera en vara som är defekt eller skadad ska du alltid ta kontakt med oss i butiken 0500-438349 eller skicka ett mail info@butikostergarden.se och berätta vad det är för fel på produkten. När vi fått tillbaks varan och kollat upp felet med vår leverantör ersätter vi dig med det belopp du betalade för produkten. Återbetalning sker inom 30 dagar. Om du istället vill ha ett nytt exemplar skickar vi en ny utan kostnad.

 

Returadress:
Butik Östergården
Långgatan 13
541 30 Skövde

 

Sekretesspolicy

För att kunna genomföra ett köp på Butik Östergården ombeds du lämna vissa person- och kontaktuppgifter. Vi använder även dina kontaktuppgifter i vår kommunikation med dig. Vi kan komma skicka vissa  e-postmeddelanden, såsom produktnyheter, påminnelser och information

kring Butik Östergården till din e-post.


Butik Östergården varken säljer, hyr ut eller leasar ut kundförteckningar till tredje part.

 

De varor som säljs här på Butik Östergårdens webshop kan även handlas i den fysiska butiken korsningen Långgatan/S:t Sigfridsgatan i centrala Skövde.